EPSON SC F9430H Dye Sublimation Printer
EPSON SC F9430H Dye Sublimation Printer Epson Peralatan Kuala Lumpur (KL), Malaysia, Selangor, Johor Bahru (JB), Sabah Supplier, Suppliers, Supply, Supplies | ARTWORLD TECHNOLOGY SDN BHD

Ciri
 

Dak pendarfluor Dye-Sub Baru
 
Tinta dye-sub pendarfluor asli Epson merangkumi kedua-dua dakwat merah jambu pendarfluor kuning untuk memberi anda cetakan terang yang terang, konsisten dan berkualiti tinggi pada banyak jenis kain.
 
Cetakan Epson Edge
 
Dapatkan cetakan berkualiti pada fabrik dengan penyelesaian dakwat sublimasi pewarna asli pertama Epson menggunakan perisian Epson Edge Print.
 
Kemudahan Penyelenggaraan
 
Cukup imbas kod QR yang terdapat di pencetak dan anda akan mendapat arahan video mengenai proses penyelenggaraan pencetak.
 
Cetakan Berkualiti Tinggi
 
Dengan Teknologi PrecisionDot Epson, pencetak kami dapat menghasilkan kualiti cetakan yang tinggi dengan peralihan warna yang lebih baik, kurang jalur, dan kurang kasar.
 
Pendarfluor untuk Cetakan Luar Biasa

Dengan pengenalan penyelesaian pendarfluor yang tulen, Epson SC-F9430H menawarkan kecerahan pendarfluor dan kepadatan warna seperti sebelumnya, memberikan kehidupan untuk mencetak aplikasi seperti bendera kain, fesyen cepat, dan perabot rumah seperti tirai dan bantal.

 

Penerangan
 • Tinta pendarfluor untuk cetakan yang cerah dan hebat
   
 
 • Pencetak roll-to-roll dye-sublimation berprestasi tinggi 64 inci
   
 
 • Prestasi tinggi dengan dual printhead
   
 
 • Sistem Pemakanan Media Ketepatan
   
 
 • Tinta UltraChrome DS dan Teknologi Precision Dot memberikan cetakan sempurna
   
 
 • Sesuai untuk kain kustom roll-to-roll volume sederhana hingga besar, tekstil dan papan tanda lembutSila tinggalkan pertanyaan anda disini, kami akan balas secepat mungkin.


*only support gif, jpeg, jpg, png, pdf
Switch To Desktop Version